Vandaag geopend van 10.00 uur tot 23.00 uur.

Thermen Goirle de sauna met de mooiste beauty en wellness faciliteiten in de directe nabijheid van Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

Nieuws

Nieuws is er bij ons in geuren en kleuren. Groot nieuws, ditjes en datjes en minder belangrijk nieuws.... Via de website houden wij u op de hoogte. Een soort nieuwsdienst van Thermen Goirle. Actualiteiten kunt u zo op de voet volgen.


15 Maart 2019 NK opgietingen: toppers on tour

Opgieten, dat kunnen ze, onze saunameesters. Elvi, Kristy, Mike en Carlo doen allemaal mee aan het Nederlands kampioenschap. Alleen spelen zij niet thuis maar uit. Ze zitten natuurlijk helemaal goed in de wedstrijd als jij ze komt aanmoedigen. Kun je meteen genieten van het opgieten. Waar precies?

  • Mike Krijgsman op zaterdag 23 maart om 12:00 uur in Thermen Houten
  • Kristy Gomez y Gamero op zaterdag 23 maart om 18:15 uur  in Thermen Houten
  • Carlo van den Broek op donderdag 28 maart om 17:00 uur in Sauna Bodycare Apeldoorn
  • Elvi Pompe op zaterdag 20 april om 14:30 uur in Spa Wellness Lomm
8 Maart 2017 Opgietdag voorrondes NK opgieten: kampioenen in aantocht

 Mike


Liefhebbers van de hogere opgietkunde opgelet: zaterdag 18 maart is Thermen Goirle the place to be
. Onze medewerker Mike zal deze dag ook meedoen aan de voorrondes. Hij staat om 11.30u ingepland. Ook voor de kampioenschappen van 2017 maken we gebruik van twee juryrapporten voor de vakjury en een juryrapport voor de publieksjury. Tijdens de wedstrijd sessie bestaat de vakjury uit vier juryleden en een jurycoach. De juryleden vullen het vakjury rapport in en de jurycoach het rapport randvoorwaarden. Vanuit het publiek worden zeven gasten uitgenodigd om hun waardering te geven voor de sessie die ze gaan bijwonen. Het hoogste en laatste cijfer worden daaruit verwijderd waarna er vijf cijfers overblijven.

22 Juni 2016 Mijn Verhaal.

Iedere gast beleeft Thermen Goirle op een eigen manier. Meestal met een persoonlijk verhaal. Zoals die van Ineke, gast van het eerste uur in Thermen Goirle.

Hallo Hans,
 
Gefeliciteerd!!
Bijgaand mijn verhaal.
 
Vanaf het eerste begin was ik gast bij "thermen Goirle". Mijn kinderen hadden hun eerste
sauna-ervaringen bij Thermen Goirle en zijn nu nog steeds sauna-fan..!

Het was de ultieme plek om te ontspannen, ook alleen, gewoonweg om tot rust komen... Totdat ik borstkanker kreeg en de plek waar ik me altijd zo veilig had gevoeld moest betreden met een borst ...

Ik moest een drempel over, maar heb allerlei kadootjes ervaren! Samen met vriendinnen de eerste keer, die me er doorheen hielpen en met een waggelende borst minder in het bubbelbad..:))

Maar ook de nogal gezette mevrouw die in de infra rood zat en geruststellend tegen me zei:
"Naar jou zullen ze ook wel kijken, dat doen ze naar mij ook, dat doen ze naar iedereen die afwijkt... Trek het je niet aan!"

En ik kwam er een lotgenoot tegen die jaren later een prachtige reconstructie had en me de contactgegevens gaf van haar chirurg in Breda, waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds blij om ben...!

Veel goede herinneringen en ik kom ze maandag a.s graag weer eens ophalen!

Hartelijke groet, Ineke

3 Mei 2016 Thermen Goirle 25 jaar jong.

Thermen Goirle 25 jaar jong


Thermen Goirle schrijft geschiedenis. We gaan terug naar het jaar 1991. De ambities waren er. Maar de verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Wie had ooit gedacht dat hier een van de mooiste thermen van Nederland zou komen te staan? Het aantal bezoekers liegt er niet om. Een bezoek aan Goirle staat garant voor een geweldige dag. Zo ongeveer alles wat je je maar wensen kunt, vind je hier. Van hamam tot sneeuwcabine. Goirle is the place to be. Welkom.

7 November 2015 Natuurlijke rijping. De kazen van Thermen Goirle


De kazen van Thermen Goirle

Het lekkerste uit de regio vindt u bij Thermen Goirle. Neem bijvoorbeeld de Goudse boerenkaas van kaasboerderij de Leyendaeler uit Goirle. Puur natuur uit het Goirlese Leydal, waar de zwartbonte stamboekkoeien naar hartenlust kunnen grazen. In het pakhuis ondergaan alle kazen een natuurlijke rijping.

De Leydendaeler is al jaren onze kaasleverancier voor broodjes en tosti’s. Ook de Goolse Zachte, de Rooie Fik en de kruidenkazen zijn niet te versmaden. U vindt ze op ons kaasplankje. Wees welkom in de boerderijwinkel.

Openingstijden boerderijwinkel

wo.  13.30-18.00 uur

do.   13.30-18.00 uur

vrij.  10.00-18.00 uur

zat.  10.00-16.00 uur

www.leyedaeler.nl

21 Juli 2015 Thermen Goirle komt op stoom met groene energie

Thermen Goirle doet nieuwe energie op. Groene energie om precies te zijn. Vanaf nu wordt dit sauna- en wellnesscentre opgewarmd met groene stroom. En dat is goed nieuws voor saunaliefhebbers die het milieu een warm hart toedragen.

Zonnepanelen

De nieuwe energievoorziening is letterlijk het zonnetje in huis. Met maar liefst 840 dunne zwarte panelen is Thermen Goirle niet alleen geheel zelfvoorzienend maar ook jarenlang verzekerd van een groen rendement.

Primeur

Thermen Goirle gaat voor duurzaam en is in Nederland de eerste thermen die helemaal draait op groene stroom. Het is opnieuw een investering in duurzaamheid. Sinds geruime tijd betrekt het sauna- en wellnesscentre ook al water uit eigen bron. Goirle heeft alles in huis om zelf stroom op te wekken.

Waar gaat u nieuwe energie opdoen?

22 April 2015 Nieuwe chef-kok Thermen Goirle

Mag ik me even voorstellen?

Even voorstellen: Werner van Loon

Ik ben Werner van Loon en uw nieuwe chef-kok bij de Thermen Goirle. Na een ruime ervaring als (chef) kok in de horeca in Tilburg en omgeving, ben ik terecht gekomen in HET wellness centrum van midden Brabant. Ik ben zeer gecharmeerd van de persoonlijke en gemoedelijke sfeer die in deze sauna aanwezig is. Samen met het keukenteam zijn we van plan een nieuwe weg in te slaan, die aansluit bij de wellness en het veranderde tijdsbeeld.
Wij zullen eerlijke en pure gerechten gaan serveren, waarbij het product centraal zal staan. De menukaart zal 5 keer per jaar aanpassingen krijgen . Bovendien hebben we wekelijks nieuwe gerechten buiten onze kaart, waarbij we rekening houden met wat er in het seizoen voor handen is. Ondanks dat de filosofie van de keuken iets zal veranderen, willen we graag dat Thermen Goirle een gemoedelijke plek blijft om te vertoeven. Mocht u iets bijzonders willen, u kunt altijd vragen naar het keukenteam en wij zullen proberen zo goed mogelijk uw wens  te vervullen.  
Ik hoop u snel te mogen begroeten bij Thermen Goirle!

Met culinaire groeten,
Werner van Loon

27 Januari 2015 Opgietweekend!

zaterdag 7 en zondag 8 maart:
Speciaal opgietweekend Thermen Goirle!

Bent u toe aan ontspanning en wilt u eens echt verwend en verrast worden? Kom dan naar het opgietweekend van Thermen Goirle!

•    Ieder uur een (thema)opgieting;
•    Meerdere klankschalensessies;
•    Meerdere opgietingen met berkentakkenmassage (Vihta’s);
•    Verschillende andere specials!

Wij hopen u te mogen verwelkomen bij ons opgietweekend!

Team Thermen Goirle

17 Maart 2014 Nieuw Himalaya kristalzoutsteen- en 90°C cabine


himalaya

Himalaya kristalzoutsteen cabine

Ontspannen bij een behaaglijke temperatuur, rustgevend licht met Indiase sferen en druppelend zout water. De hoge zoutconcentratie werkt heilzaam op de luchtwegen. Welkom in de Himalaya kristalzoutsteen cabine.

90 graden cabine

Voor de diehards onder onze gasten
Even een saunabad nemen op een andere temperatuur, je zinnen verzetten, op nieuwe gedachten komen. Onze nieuwe 90 °C cabine inspireert. U vindt de cabine naast onze nieuwe Himalaya kristalzoutsteen cabine.

27 December 2013 Klankschalensessies

De klankschalensessie komt oorspronkelijk uit de Himalaya. Al duizenden jaren worden klankschalen door de monniken gebruikt om uit te drinken, uit te eten en om door middel van een klankschalenritueel te mediteren. In Thermen Goirle gaan wij aan het eind van de herfst beginnen met het geven van klankschalensessies. In deze Herfstweek geven wij u vast een voorproefje. Een klankschalensessie is een diepe ontspanningssessie, waarbij verschillende schalen met verschillende toonhoogten worden aangeslagen. Deze schalen produceren klanken die lang door blijven klinken en trillingen die het water in uw lichaam, 70% van uw lichaam, aan het trillen brengt. Door het gebruik van prachtige rustgevende muziekinstrumenten wordt u in een nog diepere ontspanning gebracht.

Doordat iedereen bij de klankschalensessie persoonlijk een korte, innerlijke massage ontvangt met de klankschalen, is beperkt toegang bij deze sessie, waardoor we genoodzaakt zijn met een reserveringssysteem te werken. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Zorg dat u erbij bent! Telefonisch reserveren voor deze sessies is niet mogelijk.

9 December 2012 20 jaar gastvrijheid

Voor saunaliefhebbers is Thermen Goirle een begrip. Zeker in Midden-Brabant. De Thermen heeft onlangs zijn twintigste verjaardag gevierd en kan zich verheugen in een groeiend aantal gasten. Bezoekers uit de wijde omgeving leggen graag aan voor een rondje. Zij voelen zich hier thuis. De faciliteiten mogen er zijn, evenals de ambiance.

Thermen Goirle timmert aan de weg en de wensen van de bezoekers staan centraal. Meegaan met je tijd is niet voldoende, lijkt het motto. Vooruitlopen op nieuwe ontwikkelingen is eerder het devies.

Onlangs zijn de laatste verbouwingen afgerond. Wie de sauna binnengaat verkeert in subtropische sferen en waant zich in een andere wereld. Kleuren, materialen en de indeling onderstrepen dit gevoel. Het badhuis op zich is al een ervaring. En dan staat u nog maar aan het begin van de oase. Want Thermen Goirle is erop ingericht om de dag even de dag te laten. Net alsof je op vakantie bent.

8 Juli 2011 Nieuw in Thermen Goirle: Hamam massages

Thermen Goirle beschikt nu ook over een schitterende Hamam ruimte.

In dit “Turkse badhuis” kunt u zich heerlijk laten masseren.

U kunt kiezen uit drie massages:

Mini Hamam massage (30 minuten) voor € 35,50

Klassieke Hamam massage (45 minuten) voor € 47,50

Deluxe Hamam massage (60 minuten) voor € 62,50

Bij alle behandelingen wordt het gehele lichaam gescrubt, zodat de dode huidcellen verwijderd worden. Vervolgens wordt het lichaam ingezeept met olijfzeep. Bij de Klassieke Hamam massage worden rug, nek en schouders gemasseerd met schuim. En bij de Deluxe Hamam massage worden ook de benen, voeten en het hoofd onder handen genomen. Zo’n massage met korting pakt altijd goed uit. Reserveren kunt u ter plekke (let op: vol is vol) of telefonisch 013 534 19 49.