Update: Beautysalon geopend vanaf 3 maart! (overige faciliteiten gesloten tot nader bericht)

Thermen Goirle de sauna met de mooiste beauty en wellness faciliteiten in de directe nabijheid van Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

Bodywraps

Zeewater en –algen werken voor veel mensen geneeskrachtig en ontspannend. Dat vindt u terug in Thalgo huidverzorging. Thalgo wordt gebruikt voor gelaats- en lichaamsbehandelingen. Wilt u in zee gaan met deze parel van de huidverzorging?

 • Thalasso Therapie algenpakking (40 minuten)
  Detox (reinigende) pakking.  Algen zijn zeeplanten die veel actieve bestandsdelen van de zee in hun cellen hebben opgeslagen. Vitamines, mineralen en sporenelementen zijn voor het menselijk lichaam erg belangrijk, omdat ze onder andere lichaamsprocessen op gang brengen. De algenpakking van het merk Thalgo bevat zeer effectieve werkstoffen die het lichaam aanzetten tot ontgifting. De behandeling is ideaal als toevoeging op een detoxkuur. Voorafgaand met een lichaamspeeling en afsluitend met een voedende crème.

Ter kennismaking nu voor € 39,50

Online reserveren  

Naast onze Thalasso Therapie algenpakking bieden wij de volgende seizoenspakkingen aan:

 • Beauty & Care Cacao pakking (detox, reinigende pakking)

  Theobromine, een cacao molecule, zorgt ervoor dat de lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet. De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden.

 • Beauty & Care Eucamint (gelpakking)

  De eucamint gelpakking bevat voedende Argan olie en is geschikt voor ieder huidtype. Argan olie is rijk aan essentiële vetzuren en anti-oxidanten. Ze beschermen tegen UV straling, uitdroging en versoepelen de huid. Verrijkt met het kruidig aroma van eucalyptus en mint.

 • Beauty & Care Opium (gelpakking)

  Opium gelpakking bevat voedende Argan olie en is geschikt voor iedere huidtype. Argan olie is rijk aan essentiële vetzuren en anti-oxidanten. Ze beschermen tegen UV straling, uitdroging en versoepelen de huid. Verrijkt met het oriëntaals en kruidig aroma van opium.

 • Beauty & Care Lavendel (gelpakking)

  Lavendel gelpakking bevat voedende Argan olie en is geschikt voor iedere huidtype. Argan olie is rijk aan essentiële vetzuren en anti-oxidanten. Ze beschermen tegen UV straling, uitdroging en versoepelen de huid. Verrijkt met het bloemig kruidig aroma van lavendel. 

Ter kennismaking nu voor € 39,50

Online reserveren