Sauna faciliteiten gesloten! Beautysalon geopend! Nu met 20% korting op alle massages en beautybehandelingen!

Thermen Goirle de sauna met de mooiste beauty en wellness faciliteiten in de directe nabijheid van Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven

Elos voor duurzaam ontharen

Elektrisch Optische Synergie

Voor ieder type huid

Elos is een nieuwe, veilige methode om van ongewenste haargroei af te komen. En wel op iedere plaats: bovenlip, kin, benen, bikinilijn, oksels, armen en rug. Elos werkt op licht en radiogolven en is geschikt voor ieder type huid, ook de donkere. Als enige optische methode pakt Elos ook blonde en grijze haartjes aan.

Duurzaam succes
Met Elos kies je voor zekerheid. De methode is wetenschappelijk getest en goedgekeurd voor de permanente reductie van haargroei. Ongewenste haartjes worden niet alleen weggehaald, maar blijven ook weg. In meer dan 90% van de behandelingen, biedt de aanpak kans op succes.

Glad in een flits
Elos flitst als het ware ongewenste haargroei weg. Een gecontroleerde lichtflits dringt diep door in de haarfollikel. Dit gebeurt zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Zonder pijn en irritatie. Mesjes en harsen zijn verleden tijd.

Meerdere behandelingen
Elos werkt op haartjes in de groeifase. Globaal is dat zo’n 25%. Tijdens de behandeling kan maximaal een kwart van de haartjes uitgeschakeld worden. Afhankelijk van de plaats die je wilt laten ontharen, heb je meerdere behandelingen nodig. Een behandelduur van 2 jaar is niet uitgesloten.

20 tot 30% effectiever
Elos is een baanbrekende methode. Licht en hoogfrequente stroom versterken elkaar. Daardoor is deze methode 20 tot 30% effectiever dan lasers en IPL (Intense Pulse Light).

Een goed gevoel voor je huid
Elos behandelt je huid met zachtheid. Dit komt door een aanmerkelijk gerichter gebruik van lichtpulsen en een efficiëntere inzet van hoogfrequente stroom. Door de voorverwarming met licht is de weerstand voor de stroompulsen lager. Resultaat? Je voelt je huid minder prikkelen. Nabehandeling is niet nodig. Eventuele bijwerkingen zijn vrijwel uitgesloten.

Intakegesprek
Wil je weten of Elos voor jou geschikt is? Kijk dan even naar de meestgestelde vragen over Elos. Of Maak een afspraak met onze schoonheidsspecialiste. Tijdens het consult krijg je een analyse van je huid en haar. Ook krijg je een beeld van de kosten en de duur van de behandeling. Het intakegesprek is inclusief een proefflits en duurt ongeveer een half uur. Kosten: € 21,50. 

Wil je weten of Elos voor jou geschikt is? Maak dan een afspraak met onze schoonheidsspecialiste. Tijdens het consult krijg je een analyse van je huid en haar. Ook krijg je een beeld van de kosten en de duur van de behandeling. Het intakegesprek is inclusief een proefflits en duurt ongeveer een half uur. Kosten: € 21,50 Wil je een afspraak maken? Vul dan onderstaande gegevens in. Dan nemen wij contact met je op.

Je kunt ook bellen: 013 - 534 19 49


Vernieuw code »Als u de tekst niet kunt lezen
* Deze velden zijn verplicht